AccesoriiVin.ro se pregateste de GoodWine (Advertorial)

Chiar daca Pastele a trecut, noi vom continua petrecerea si in acest weekend, la GoodWine, unde ne vom alatura prietenilor de la AccesoriiVin.ro. Asa cum v-am anuntat, va asteptam la standul 32, unde toti cei care vor incheia un abonament de un an la revista noastra vor primi cadou un racitor 2-in-1 pentru sticla de vin. Dar surprizele abia aici incep!

Publicitate
Excursii

De fapt, AccesoriiVin.ro va asteapta nu cu unul, ci cu doua standuri diferite. Unul dintre acestea va prezenta oferta variata de rafturi pentru vin, precum si solutii pentru ambalarea si transportul sticlelor de vin. Veti putea gasi aici rafturi din lemn, plastic ori metal cu diferite capacitati de stocare, in functie de necesitati. Vi se vor oferi solutii eficiente si ingenioase de a va mobila crama ori magazinul de vinuri. Veti gasi si rafturi cu dimensiuni mai mici, numai bune pentru pivnita propriei case. La capitolul ambalaje, oferta este diversificata, asa cum v-au obisnuit de fiecare data cei de la BTC Glass Design: cutii din carton ori lemn, pungi, sacose, saculeti festivi, diverse articole ornamentale precum cravate, haine pentru evenimente speciale ori tricouri, dar si pungi gonflabile pentru transportul in siguranta al buteliilor.

rafturi vin

Publicitate

Cel de-al doilea stand ofera accesorii profesionale pentru vin si articole pentru degustare de un real folos pentru somelieri ori barmani, carafe si decantoare VinVent. Iar pentru putina variatie, va puteti delecta si cu sticlele personalizate lucrate manual, goale sau umplute cu tuica de catre cei de la www.tuicadeprune.ro. Puteti regasi pe rafturile acestui stand branduri faimoase de renume international, adunate din toate colturile lumii pentru a oferi clientului cea mai diversificata oferta de accesorii pentru vin existenta in acest moment in Romania: Vacu Vin, Pulltex, Metrokane, Vin Bouquet, Ravi, Final Touch, L`Atelier du Vin, Wineskin.

accesorii vin

Cei care doresc sa ne viziteze ne gasesc in perioada 25-27 aprilie la Romexpo, pavilion C1, standurile nr. 32 si 33. BTC Glass Design s-a pregatit in cele mai mici detalii si, asa cum v-a obisnuit, va asteapta cu o gama variata de produse. Caci, in fond, cine nu are nevoie de cel putin un accesoriu pentru a servi o sticla de vin?