Advertorial: Budureasca a castigat 3 medalii la concursul Mondial du Rose 2012

Anul 2012 confirma inca o data valoarea vinurilor produse la Budureasca. Suntem de-abia in luna mai, si deja vinurile produse in Dealu Mare au castigat opt medalii.

Publicitate
Excursii

Mondial du Rose, Cannes, Franta – 3 rose-uri, si toate 3 medaliate

Trei vinuri din 2011 au fost trimise in concurs: Rose demisec de Budureasca, un Rose sec editie exclusiv Horeca si un Rose din gama Origini.

Rezultatul: 2 medalii de aur, pentru vinurile din gama Horeca si Origini, o medalie de argint pentru rose-ul demisec de Budureasca.

Publicitate

Ce spun reprezentantii companiei: Toate rose-urile produse in 2011 sunt vinuri cu adevarat exceptionale. Nu am avut nicio emotie, stiam ce vin avem in sticle.

Primul Shiraz, primele premii

Shiraz 2011 produs de Budureasca a trecut medaliat testul expertilor internationali:

Shiraz du Monde – medalie de argint

Decanter – medalie de bronz

Ce spun reprezentantii companiei: Avem toata increderea ca acest Shiraz va deveni un vin mare. Doua medalii castigate la doua dintre cele mai importante competitii internationale de un vin din 2012 sunt mai mult decat o garantie ca acest Shiraz va avea un cuvant greu de spus intre vinurile rosii ale recoltei 2011.

Premium Select Wine Challenge 2012 Eastern Europe- Fume, Fume si Rezerva din gama Origini

In martie, seria medaliilor a inceput cu 2 medalii de argint si una de aur. Asa cum toti se asteptau, Fume-ul demisec de Budureasca a castigat aur la Premium Selection Wine 2012.

Fume-ul sec, editie exclusiva Horeca si Reserve din gama Origini au adus 2 medalii de argint.

Ce spun reprezentantii companiei: Toate aceste medalii sunt o dovada in plus a preocuparii noastre permanente pentru calitate. Investitiile facute in plantatii si in tehnologie, priceperea si pasiunea specialistilor nostri, traditia si conditiile de microclimat pe care le avem in aceasta podgorie, vor duce intotdeauna la obtinerea de vinuri de calitate, care sa castige atat aprecierea consumatorilor, cat si premiile specialistilor din toata lumea.