(Advertorial) Pachet enogastronomic in „Tinutul nobililor Malatesta”

Compania Romana de Turism organizeaza in 2011 un tour eno-gatronomic in regiunea italiana Rimini, pentru toti iubitorii de arta, gastronomie si vinuri bune.

Durata : 7 zile / 6 nopti (de sambata pana vineri)

Program

Ziua 1: Sosire, cazare si cina la hotel

Ziua 2: Mic dejun la hotel. Dimineata incepe cu vizita la Podgoria Fiammetta din localitatea Croce di Montecolombo, continua cu pranzul la locatia din incinta podgoriei. Aici vor fi servite preparate dupa retete traditionale cu gust autentic, asortate cu ulei si vin produse la podgorie. Dupa amiaza libera. Va sugeram vizita in centrul orasului Riccione, deoarece aveti la dispozitie, din partea consortiului, un CARD de reducere la magazinele din oras. Seara : cazare si cina la hotel.

Ziua 3: Mic dejun la hotel. Dimineata : vizita cu ghid la Mondaino, un burg fortareata, fosta resedinta a nobililor Malatesta, la granita cu tinuturile rivalilor Montefeltro. Plimbare in interiorul burgului, cu vizitarea faimoasei piete “Padella”,a bisericii San Michele, Porta di Sotto cu moara Mulino delle Fosse unde veti asista la prepararea branzei “Di Fossa”. Pranz cu meniu traditional Romagnolo. Intoarcere la hotel . Dupa amiaza libera. Seara : cazare si cina la hotel.

Ziua 4: Mic dejun la hotel. Dimineata: vizita cu ghid la Parco delle Saline di Cervia, unde se extrage sarea marina, urmeaza pranzul cu meniu de peste dupa retetele bucatariei Romagnol. Intoarcere la hotel si timp liber. Seara : cazare si cina la hotel.

Ziua 5: Mic dejun la hotel, dimineata libera, pranzul la hotel.Dupa amiaza se viziteaza burgul San Giovanni In Marignano, supranumit “Il Granaio Malatesta”(Granarul Malatesta) unde se afla casa vrajitoarei bune, Artemisia, Podgoria Tenuta Del Monsignore unde se vor degusta vinurile produse aici. Seara : deplasare la Coriano, o mica localitate Romagnola unde se va servi un aperitiv/cina la o vinoteca, cu produse realizate dupa retete proprii : supe de sezon, salate, branzeturi si mezeluri . Intoarcere la hotel si innoptare.

Ziua 6: Mic dejun la hotel. Dimineata: mini curs de bucatarie Romagnola, se va explica cum se pregateste Piadina Romagnola. Pranzul: la hotel. Dupa amiaza : vizita la Castello di Gradara renumit pentru povestea de dragoste dintre Paolo si Francesca, amantii din Divina Commedia, a lui Dante Alighieri. Cina la restaurantul “Hostaria del Castello” cu musica live, intoarcere la hotel si innoptare.

Ziua 7:  Mic dejun la hotel, plecare spre aeroport.

Cazarea se va face la unul dintre hotelurile: Hotel Feldberg 4*, Hotel Cristall 4* din Riccione sau Hotel Due Mari 4* din Rimini

Tarife:

574 Euro /persoana : grup de 25 persoane
535 Euro /persoana : grup de 40 persoane

Servicii incluse:
–          Cazare si masa conform programului.
–          Transferuri  aeroport – hotel – aeroport
–          Deplasari cu autocarul la obiective 

Tariful nu include:
–          Bilet de avion
–          Asigurare medicala
–          Alte cheltuieli personale

Mentiuni:
–          Optional la cererea turistilor, vom rezerva si biletele de avion.
–          Agentia si partenerul italian isi rezerva dreptul de a modifica tarifele in cazul neconstituirii unui grup minim de 25 persoane.

Compania Romana de Turism
Tel: 0722545215 ; 0722712830
Fax : 021 2407924
Site:
www.crturism.ro
E-mail: office@ crturism.ro

2 thoughts on “(Advertorial) Pachet enogastronomic in „Tinutul nobililor Malatesta”

  1. …mult prea scump … mai ales la un grup de 40 de persoane se poate scoate un pret mult mai bun ..

  2. Este cu totul altceva decat un all inclusuve la turci,greci,bulgari.Totusi,in acest barem trebuia inclus si transportul,oferta ar fi avut mult succes.Poate lucrati la acesta.

Comments are closed.