Al doilea film despre Marea Degustare de la Paris

judgement3A doua pelicula despre Marea Degustare de la Paris, competitie in care vinurile americane au luat pentru prima data fata celor frantuzesti, va intra in faza de filmari incepand cu luna septembrie a acestui an, anunta publicatia The Drinks Business.

Publicitate
IWCB

Filmul, care va purta numele celebrei competitii, are la baza scenariul lui Robert Mark Kamen, scenarist al unor nume destul de cunoscute la nivel international: Karate Kid, Arma Mortala 3 sau trilogia Taken. Noul proiect cinematografic, Marea Degustare de la Paris, se bucura de sustinerea lui Steven Spurrier, organizatorul competitiei, dar si a lui George Taber, singurul jurnalist invitat la evenimentul din 1976. Potrivit realizatorilor peliculei, rolul lui Spurrier va fi jucat de catre actorul britanic Tom Hiddleston, care a jucat rolul lui F. Scott Fitzgerald in filmul lui Woody Allen, Midnight in Paris.

Filmarile vor incepe in luna septembrie, iar de aceasta data va fi o poveste adevarata”, a anuntat Steven Spurrier. Primul film despre Degustarea de la Paris – Bottle Shock – a aparut in 2008, avandu-l in rolul principal pe Alan Rickman. In timpul turnarii primului film, Spurrier i-a amenintat pe producatori ca ii da in judecata pentru defaimare, precizand ca imaginea sa a avut de suferit in urma interpretarii lui Rickman, care l-a portretizat drept un „snob imposibil si scortos”.

Publicitate
IPPU

Bazat pe relatarile lui Taber din 1976, noul film ii are in prim plan pe Steven Spurrier si pe Warren Winiarski, proprietarul cramei Stag’s Leap, al carui vin a fost ales cel mai bun la categoria vinuri rosii a concursului.

Robert Mark Kamen este si proprietar al cramei Kamen Estate Wines, din Sonoma, proprietate pe care a cumparat-o dupa ce a vandut primul sau scenariu la Hollywood.