Alegeri la Asociatia Degustatorilor

or

Publicitate
Excursii

Vineri, 7 martie 2008, la Timisu de Sus a avut loc reuniunea trimestriala a Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR), se arata intr-un comunicat dat publicitatii la Bucuresti.

Cu aceasta ocazie s-au desfasurat si alegerile generale ale ADAR, noua structura de conducere a Asociatiei, asa cum a rezultat in urma alegerilor, fiind urmatoarea:

Publicitate

Presedinte – Dan Boboc
Prim-vicepreşedinte – Dorin Popa
Secretar general – Gabriela Arion
Vicepresedinte organizatoric – Liviu Grigorica
Vicepresedinte ştiinţific – Ioan Namolosanu
Vicepresedinte pe probleme de legislatie – Arina Antoce
Vicepresedinte relatii-imagine – Lucia Parvu

Vicepresedinti pe zone au fost alesi:
– Banat: Gheorghe Iova
– Crişana – Maramures: Dorin Popa
– Tarnave: Ioan Buia

– Moldova: Georgel Costache

– Dealu Mare: Petre Badea
– Dobrogea: Cosmin Popescu
– Oltenia: Nicolae Giugea
Omagiu pentru prof dr Viorel Stoian

Cu aceasta ocazie, membrii ADAR i-au decernat presedintelui onorific al Asociatiei, prof. dr. Viorel Stoian, o placheta omagiala pentru intreaga activitate depusă in familia ADAR, iar cu ocazia implinirii a 14 ani de existenta a Asociatiei, membrii fondatori ai asociaţiei au primit o „carte de identitate” simbolica.

S-au discutat, totodata, si viitoarele actiuni ale ADAR, cu accent pe necesitatea de a se incerca noi concursuri zonale de vin, in afara celor existente, si s-au acordat diplome de excelenta pentru membrii care au desfasurat activitati deosebite: Diana Pavelescu, Arina Antoce, Rodica Parau, Dorin Heroiu, Liviu Grigorica, Ioan Buia, Nicolae Balaci, Gheorghe Craciunescu, Petre Badea, Catalin Paduraru, Dan Boboc si Dorin Popa.