Angst a lansat „Bunătăți tradiționale” împreună cu Feteasca Neagră de Dealu Mare

poza_vitrina_bt_originalLanțul de magazine Angst a lansat gama de produse „Bunătăți tradiționale”, degustarea produselor în magazine fiind însoțită de vinul casei Angst, Feteasca Neagră de Dealu Mare.

Publicitate
Excursii

Potrivit unui comunicat de presă, gama inițială „Bunătăți tradiționale” este formată din 11 produse, patru dintre acestea făcând deja parte din portofoliul consacrat Angst, respectiv Tobă, Leber, Caltabos și Drob de casă, iar restul venind în completarea acestuia: Cârnați de oaie, Cârnați cu busuioc, Cârnați țărănești, Salam tradițional, Slăninuță țărănească, Pastramă țărănească și Mușchiuleț țărănesc.

„Specific pentru aceste bunătăți este metoda tradițională de preparare, ce constă în perioada mai lungă de maturare, o afumare la o temperatură mai joasă folosind lemn de esență tare fără rășini.

Publicitate

Noua gamă poate fi găsită din 3 martie în toate cele 22 de magazine din rețeaua Angst. De asemenea, potrivit informațiilor din comunicatul de presă, după Paște, ea va putea fi găsită și la partenerii tradiționali ai Angst, în funcție de interesul și specificul acestora.