Aniversare la Pietroasa si Istrita

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti organizeaza evnimentul dedicat aniversarii a peste un secol de cercetare, invatamant si productie vini-viticol si pomicol la Pietroasa si Istrita. In toamna acestui an se implinesc 115 ani de cand, prin Decret Regal, se infiintau cele doua unitati.

Publicitate
Vinarte

Cu aceasta ocazie, SCDVV Pietroasa, respectiv, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara – Facultatea de Horicultura prezinta propria sa marca pe care urmeaza sa o lanseze pe piata prin imbutelierea, in regim propriu, a productiei sale. O alta surpriza este lansarea, in premiera pe tara, a unei marci de certificare colectiva, care apartine producatorilor din zona (grupati in „Asociatia Closca cu puii de aur”), prin care se urmareste protejarea consumatorilor de contrafaceri.

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile la sfarsitul acestei luni.

Publicitate
IPPU

In data de 30 octombrie 2008, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, vor avea loc lucrarile Simpozionului „115 ani de cercetare, învatamant si productie vini-viticola si pomicola la Pietroasa si Istrita”. Lucrarile stiintifice din domeniul viticulturii, vinificatiei si pomiculturii, vor fi prezentate cu aceasta ocazie.

Pe 31 octombrie, Istrita si Pietroasele din Judetul Buzau, va fi organizata o vizita la Ferma Pomicola Istrita si SCDVV Pietroasa.