Apple Party & DJ, 29 iulie: antidotul verii bucureștene @Wine Bistro by Vinexpert. Cu cidru adevărat, calvados și voie bună

„Vara – cu căldurile ucigătoare sau cu spleen-ul care-i cotropește pe cei care au terminat ori nici n-au început concediul – poate fi combătută cu succes și-n centrul Bucureștiului”, potrivit ultimelor descoperiri ale oamenilor de știință a vinului de la VinexpertCurioșii, plictisiții, bicicliștii, plimbăreții dar și alte categorii de oameni de gust aflați în București” sunt invitați într-o notă umoristică de către să constate cum funcționează, concret, noua descoperire. În mijloc de săptămână, pe terasa umbroasă de la Wine Bistro by Vinexpert, chiar pe intrarea dinspre Guvern pe Calea Victoriei, pe dreapta.
Cidru Christian DrouinMiercuri, 29 iulie – după orele de program ale corporatiștilor (pentru „civili”, nu e nevoie decât să fie trecut de ora 18.30) – adevăratul cidru de Normandia Christian Drouin (Appellation d’Origine Controlee Pays d’Auge), cu acidulația sa de mere răcoroase și cu numai cele 4% vol alc, îi așteaptă pe toți însetații – bine răcit, pentru a fi savurat de sine stătător sau în combinații mai mult ori mai puțin savante (dar cu certitudine gustoase). Ca să completeze arsenalul de bun gust, forțele Vinexpert au pregătit o delicioasă plăcintă „light” de mere, care va putea (sau nu) să fie devorată fără remușcări atât de cei care țin cât și de cei cărora nu țin la siluetă. Alături de un pahar ales dintre calvados-urile casei*.
Intrarea este liberă, DJ-ul e „on fire”.
* Dacă se întâmplă să nu știi ce e calvados-ul, asta e cea mai bună ocazie să afli. Noi îți spunem doar atât: e tot din mere și e delicios de sofisticat.