Arezanul sarbatorit la Casual Wine Party (galerie foto)

IMG_5163Sarbatoarea moderna a Arezanului, suita de evenimente organizate de catre M1.Crama Atelier in perioada 1-10 februarie, a demarat in forta la ultima editie a Casual Wine Party, petrecerea saptamanala organizata de Vinul.Ro, impreuna cu restaurantul Cafepedia Romana.

Invitatii prezenti au putut degusta vinurile Arezan Cramposie 2011 si Arezan Feteasca Regala & Feteasca Alba 2011, avand totodata posibilitatea de a participa la concursul organizat de M1.Crama Atelier, ce a avut ca premii o vizita pentru opt persoane la crama de la Murfatlar. Cel mai inspirat dintre participantii la concurs a primit din partea reprezentantilor M1.Crama Atelier o sticla magnum de Arezan Cramposie 2011. Ca de fiecare data la Casual Wine Party, atmosfera a fost animata de catre trupa Friends si DJ Joe.

Sarbatoarea Arezanului se va desfasura in perioada 1-10 februarie, in 14 restaurante din 9 orase, reprezinta o reeditare moderna a vechiului Arezan. Astfel, timp de 10 zile, in cele 14 restaurante partenere vinurile Arezan vor avea parte de o promovare mai deosebita prin intermediul unor meniuri special concepute pentru acest eveniment. Restaurantele care vor celebra anul acesta Arezanul sunt: La Bonne Bouche, Madame Pogany, Rossetya, Sofa, Crama Domneasca, Chez Marie (Bucuresti), Palas (Arad), Zaraza (Bacau), Gott Hotel (Brasov), Scapino (Constanta), Ralet (Iasi), Boccaccio (Ploiesti), Hermania (Sibiu) si Casa Bunicii (Timisoara).