Arezanul sarbatorit la Casual Wine Party (galerie foto)

IMG_5163Sarbatoarea moderna a Arezanului, suita de evenimente organizate de catre M1.Crama Atelier in perioada 1-10 februarie, a demarat in forta la ultima editie a Casual Wine Party, petrecerea saptamanala organizata de Vinul.Ro, impreuna cu restaurantul Cafepedia Romana.

Publicitate
Excursii

Invitatii prezenti au putut degusta vinurile Arezan Cramposie 2011 si Arezan Feteasca Regala & Feteasca Alba 2011, avand totodata posibilitatea de a participa la concursul organizat de M1.Crama Atelier, ce a avut ca premii o vizita pentru opt persoane la crama de la Murfatlar. Cel mai inspirat dintre participantii la concurs a primit din partea reprezentantilor M1.Crama Atelier o sticla magnum de Arezan Cramposie 2011. Ca de fiecare data la Casual Wine Party, atmosfera a fost animata de catre trupa Friends si DJ Joe.

Sarbatoarea Arezanului se va desfasura in perioada 1-10 februarie, in 14 restaurante din 9 orase, reprezinta o reeditare moderna a vechiului Arezan. Astfel, timp de 10 zile, in cele 14 restaurante partenere vinurile Arezan vor avea parte de o promovare mai deosebita prin intermediul unor meniuri special concepute pentru acest eveniment. Restaurantele care vor celebra anul acesta Arezanul sunt: La Bonne Bouche, Madame Pogany, Rossetya, Sofa, Crama Domneasca, Chez Marie (Bucuresti), Palas (Arad), Zaraza (Bacau), Gott Hotel (Brasov), Scapino (Constanta), Ralet (Iasi), Boccaccio (Ploiesti), Hermania (Sibiu) si Casa Bunicii (Timisoara).

Publicitate
IWCB