Arome italiene la Casa Deliciilor

In perioada 11-14 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, a avut loc cea de-a doua editie a targului de produse alimentare italienesti, Casa Deliciilor. Potrivit organizatorilor targului, degustarile organizate in cadrul targului si posibilitatea de a gasi produse italienesti originale si de calitate, au “golit” la propriu standurile expozantilor italieni.

Publicitate
Velvet

La targul Casa Deliciilor, au participat si VIP-urile autohtone, care au venit in numar mare sa deguste sau sa cumpere bunatatile italienesti de la Casa Deliciilor: Andreea Marin Banica, Oana Turcu, Cristi Brancu, Gabriel Cotabita, Stela Popescu, Mihaela Tatu, Cristina Stamate, Roxana Iliescu, Emil Mitrache, Horia Varlan si multi altii. Vedetele au degustat produse si si-au facut provizii de produse originale italienesti din diferite regiuni ale Italiei, demonstrand un interes special pentru branza “pecorino” din Sardegna, vinul “Brunello di Montalcino” din Toscana, “mortadella” din Rieti, lichiorul “Limoncello” original din Sicilia si condimentele speciale din carne de oaie si carnati din zona Sardiniei.

Targul Casa Deliciilor s-a incheiat anul acesta cu o ceremonie de inmanare a unui imens cos cu produse alimentare oferite de catre societatile italiene si de organizatorii targului, in cadrul campaniei sociale “Un bunic… per amico”, destinate cantinei Casei pentru batrani administrata de Fundatia Don Orione, situata in apropiere de Bucuresti.

Publicitate
Velvet