Asociaţia „Romanian Winegrowers” lansează primul site dedicat pieţei din Marea Britanie

Un grup de 8 producători de vinuri din România a lansat la începutul acestui an website-ul www.romanian-winegrowers.com, creat special pentru piaţa de vinuri din Marea Britanie.

Publicitate
Oprisor

Asocierea acestor producători s-a realizat anul trecut şi cuprinde un număr de opt companii de succes din industria autohtonă a vinului care şi-au propus să promoveze exportul vinurilor româneşti în Marea Britanie.

Astfel, primul pas a fost acela de a lansa un site de prezentare a celor mai puternice branduri de vinuri româneşti – www.romanian-winegrowers.com. Aceşti producători de vinuri consideră că noul site va facilita comerţul cu importatorii din Marea Britanie, prin oferirea unor informaţii esenţiale despre ţara noastră, regiunile cele mai importante de vinuri şi struguri, dar şi ultimele ştiri, date financiare şi premii obţinute de vinurile reprezentative ale României.

Publicitate
IPPU

Două agenţii au colaborat pentru crearea acestui site, Rumpus Communcations, companie britanică care a dezvoltat strategia de comunicare, şi Teaser, companie cu sediul în Bucureşti, care a creat şi dezvoltat site-ul.

Paul Evans, directorul Rumpus Communication, a declarat: „Din acestă asociaţie fac parte producători de top din regiuni cheie ale României pentru industria vinului, aşadar am avut o multitudine de informaţii pentru a pune baza acestui site. Vom continua să furnizăm ştiri importante şi detalii despre iniţiativele celor opt pentru ca site-ul să devină o resursă credibilă şi de valoare pentru specialiştii din domeniul vinurilor din Marea Britanie interesaţi de importul unor vinuri calitativ superioare. În plus, considerăm că cererea de informaţii despre vinurile româneşti va creşte semnificativ în perioada următoare”.

Despre Asociaţia „Romanian Winegrowers”
Din această asociaţie fac parte Cramele Odobeşti, Domeniile Săhăteni, Domeniile Segarcea, Halewood România, Recaş, Serve, Ştirbey şi Vinarte. Asociaţia este deschisă pentru noi producători români care doresc să se alăture acestei campanii în continuă dezvoltare.