Atelierul de Vinuri „Ornellaia: istoria unui Super Toscan” – 16 aprilie, La Bonne Bouche

Joi, 16 aprilie, orele 19:00, Vinul.Ro si importatorul de vinuri premium Vinimondo Import va invita la restaurantul La Bonne Bouche (Str. Franceză nr. 30), la Atelierul de Vinuri „Ornellaia: istoria unui Super Toscan”. Degustarea va fi ghidata de Giuliana Cavazza, Export Area Manager al celebrului producator italian.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Ce vom degusta?

Billecart Salmon Extra Brut Reserve (welcome drink)

Publicitate
IPPU

In cadrul acestei editii, vom prezenta in premiera singurul vin alb produs de Ornellaia, Poggio alle Gazze 2013, produs intr-o cantitate extrem de limitata.

Le Serre Nuove dell’Ornellaia 2011
Le Volte 2013
Ornellaia 2012
Ornellaia 2009

Ornus dell’ Ornellaia (late harvest), vinul de desert al producatorului italian, si Grappa Eligo Dell’Ornellaia Riserva vor inchide seara.

*Ca de obicei, cateva preparate culinare vor insoti vinurile. Revenim in scurt timp cu detalii.

macheta_atelier_ornellaia (1)

Pretul Atelierului de Vinuri “Ornellaia: istoria unui Super Toscan” este de 285 lei/persoana.

Cei care doresc sa participe la eveniment sunt rugati sa faca o rezervare ferma, intrucat numarul de locuri este limitat.

Pentru informatii suplimentare si rezervari:
Alexandra Brovchin: 0727-147.073, alexandra@vinul.ro
Mihaela Dobre: 0730-520.001, mihaela.dobre@vinimondo.ro

 

Atelierul de Vinuri este un proiect menit sa aduca un plus de informatie si sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitatile celor mai mari vinuri din lume, regiuni celebre si cele mai cunoscute metode de vinificare. Pentru fiecare intalnire, a fost pregatita cate o tema distincta, iar partea practica – degustarea – este realizata cu ajutorul unor vinuri si producatori care au scris istoria moderna a vinului. Degustarile sunt ghidate de reprezentanti ai producatorilor.