Atelierul de Vinuri “Piemonte si soiurile nobile” – 21 octombrie, Restaurant Zabaione

vinuri atelier oct

Publicitate
Ravago

Update: Din motive obiective, am fost nevoiti sa modificam data acestui eveniment. Atelierul de Vinuri “Piemonte si soiurile nobile” nu va mai avea loc joi, 16 octombrie, asa cum am anuntat initial, ci marti, 21 octombrie. Restul detaliilor au ramas neschimbate, dupa cum puteti observa si in descrierea de mai jos. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create!

Vinul.Ro si importatorul de vinuri premium Vinimondo va invita la cea de-a opta intalnire din cadrul Atelierului de Vinuri Piemonte si soiurile nobile. Cand? Marti, 21 octombrie, orele 19:00. Unde? La restaurantul Zabaionne (Piata Charles de Gaulle nr. 3).

Publicitate
Oprisor

Ce vom degusta?

La Scolca, Rugre
La Scolca, Gavi 2013
Vietti, Roero Arneis 2011
VIetti, Moscato d’Asti 2011
Angelo Gaja, Gaja Barolo Dagromis 2007
Vietti, Barbaresco Masseria 2006
Travaglini Gattinara, Gattinara DOCG Selezione 2007

Cateva preparate culinare vor insoti vinurile

Frigarui de creveti cu lime
Bulgare de curcan picant
Pui crocant cu anghinare si rozmarin
Carpaccio de ton
Piept de rata caramelizat si sos de portocale
Muschi de vita si piure de cartofi cu trufe
Pannacotta cu fructe de padure           

Atelierul de Vinuri este un proiect menit sa aduca un plus de informatie si sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitatile celor mai mari vinuri din lume, regiuni celebre si cele mai cunoscute metode de vinificare. Pentru fiecare intalnire, a fost pregatita cate o tema distincta, iar partea practica – degustarea – va fi facuta cu ajutorul unor vinuri si producatori care au scris istoria moderna a vinului. Ocazional, degustarile sunt ghidate de cate o celebritate din lumea vinului.

Pretul celui de-al optulea curs al Atelierului de Vinuri este de 220 lei/persoana, iar rezervarea este recomandata deoarece numarul de locuri este limitat.

Pentru informatii suplimentare si rezervari:
Alexandra Brovchin: 0727-147.073, alexandra@vinul.ro
Mihaela Dobre: 0730-520.001, mihaela.dobre@vinimondo.ro