Athénée Palace Hilton are un nou director general

Tiberiu Fueriu, Food&Bar

Publicitate
Vinarte

Athénée Palace Hilton Bucuresti a anuntat astazi plecarea din Romania pe 31 august a Directorului General, Friedrich W. Niemann. Conducerea hotelului va fi preluata de Linda Griffin, incepand cu 1 Septembrie 2010, potrivit publicatiei Food&Bar.
Dupa cinci ani petrecuti la conducerea Athenee Palace Hilton Bucuresti, Niemann a acceptat functia de Director General al noului Waldorf Astoria din Berlin, primul hotel din Europa apartinand acestui brand de top din portofoliul Hilton Worldwide.
Succesoarea sa, Linda Griffin, se alatura echipei Athenee Palace Hilton, dupa ce a ocupat pozitia de Cluster General Manager in Turcia, pentru Adana & Mersin Hilton SA Hotels, localizate in partea de sud a marii Mediteranene, in regiunea Cukurova, Turcia. Linda Griffin are o experienta de 21 de ani in compania Hilton Worldwide.
“Este o onoare si totodata o bucurie sa preiau rolul de Director General al prestigiosului Athenee Palace Hilton Bucuresti. Astept cu nerabdare provocarile dar si oportunitatile oferite de piata in continua dezvoltare din Romania” spune Griffin.

tiberiu.fueriu@bpgroup.ro

Publicitate