Atmosfera efervescenta la Wine Nights in Sankt Petersburg (galerie foto)

DSC_0193Desi petrecerile de la mare devin tot mai populate proportional cu cresterea gradelor in termometre, in Bucuresti, prima petrecere din seria Wine Nights in Sankt Petersburg Pub (Str. Gabroveni 55A) a strans foarte multi iubitori de vinuri bune si de distractie. Atmosfera efervescent a fost asigurat de spumantele Freixenet, care s-au regasit constant in paharele petrecaretilor.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Cordon Negro, Carta Nevada, Rosado Secco si Cordon Rosado Brut i-au racorit toata seara pe cei infierbantati de atmosfera incendiara de pe ringul de dans, creata de Trupa Dilema. Cei patru baieti, alaturi de frumoasa lor solista, au tinut piept invitatilor, care au avut ocazia de a degusta, pe langa deja cunoscutele cava, si cocktail-uri pe baza de Freixenet.

Freixenet este brandul de cava numarul 1 in lume si este produs in una din cele mai vechi pivnite din inima Cataluniei, Spania. Obtinut prin metoda traditionala la sticla si maturat timp de 15 luni, Freixenet provine din cupaje de vinuri atent selectionate, care confera o prospetime si arome unice. Vinurile Freixenet sunt aduse in Romania de importatorul unic Heinrig Distribution.

Publicitate
Caloian

Sankt Petersburg Pub este unul dintre cele mai cunoscute pub-uri bucurestene situat chiar in Centrul Vechi si este recunoscut pentru atmosfera vesela si calduroasa si petrecerile saptamanale cu diferite tematice si concerte live.

Petrecerile Wine Nights in Sankt Petersburg by Vinul.Ro vor continua si saptamana viitoare, de data aceasta cu o alta selectie de vinuri oferita de Heinrig Distribution.