Aurul olimpic romanesc, rasplatit de Alexandrion Group

Sportivii romani, medaliati cu aur la recenta editie a Olimpiadei de la Beijing, au fost premiati recent cu un automobil Hover. Premiul a fost oferit de catre Alexandrion Group, sponsor al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Astfel, Alina Dumitru, Georgeta Andrunache, Viorica Susanu, Sandra Izbasa si Costantina Dita Tomescu au avut ocazia sa isi aleaga, direct de la fabrica producatoare chineza, un automobil Hover, se arata intr-un comunicat al companiei.

Potrivit Alexandrion Group, sportivele au avut posibilitatea de a alege culoarea masinii pe care o vor conduce incepand cu luna noiembrie, cand aceasta va ajunge in Romania. Pentru a particulariza masina selectionata, fiecare Hover a fost inscriptionat cu numele castigatoarei.

“Suntem mandri de sportivii nostri care au adus bucurie in sufletele tuturor romanilor, castigand patru medalii de aur la cea mai importanta competitie sportiva internationala: Jocurile Olimpice”, a declarat Nawaf Salameh, Presedintele Alexandrion Group.

Grupul Alexandrion este prezent in Romania din 1994. Compania a sprijinit pregatirea si participarea sportivilor romani inca de la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena si a fost alaturi de sportivii romani si la Beijing.