Azi Cotnariul se-nnoieste / Francusa din nou porneste…

Scris de Cristina Maria Stanescu / BonChef.Ro

Publicitate
IWCB

Weekendul acesta, compania Cotnari a organizat evenimentul de (re)lansare a Francusei. Secul alb a vazut lumina zilei din paharele mesenilor, pentru prima data pe anul acesta, in cadrul unei manifestari hibrid, cu invitati mondeni, muzica live si recitari de poezie.

In ciuda vantului taios, sediul cramelor a fost luat cu asalt  de zeci de curiosi si poate, pe undeva, admiratori ai licorii bahice care au strabatut kilometri buni pentru a ii saluta debutul anual. Organizatorii i-au rasplatit pe acestia cu un eveniment, la fel de sec ca protagonista, insa cu siguranta mai putin proaspat. Pe scena primitiva, amplasata in cel mai varatec stil posibil in aer liber, au evoluat, pe rand, Bogdan Ulmu, academicianul Valeriu Cotea, Constantin Deleanu, alaturi de actrita Erika Moldovan si celebrul cetatean caragialesc turmentat, evident, cu Cotnari. Morar si Buzdugan au jucat rolul de amfitrioni, sub acordurile formatiei Fara Zahar.

Publicitate
IPPU

Felicitarile, masa si dansul au urmat, evident, la un pahar de Francusa, dar nu inainte de dezvelirea fara ceremonial a sticlei vedeta sculptata in gheata, de data aceasta la adapost de vremea vitrega. Atmosfera s-a incins apoi la un gratar de vita superfiarta si o poala-n-brau moldoveneasca. 

One thought on “Azi Cotnariul se-nnoieste / Francusa din nou porneste…

Comments are closed.