B.B. King, pe lista celebritatilor cu vinuri proprii

BB-King-640x360Legendarul cantaret de muzica blues B.B. King se alatura celebritatilor care si-au trecut in CV o implicare directa sau indirecta in lumea vinului, lansand propria gama de vinuri, anunta portalul The Drinks Business.

Publicitate
Telna

BB-winePentru realizarea gamei de vinuri „B.B. King Signature Collection”, muzicianul de 87 de ani a colaborat cu Bodega Santa Cruz, din localitatea Almansa, din sud-estul Spaniei. Colectia va fi lansata numai pe piata americana si este formata din vinurile „B.B. King Signature Collection Red 2010”, un Crianza din Garnacha, Syrah si Cabernet Sauvignon si „B.B. King Signature Collection White 2011”, produs din Verdejo. Potrivit reprezentantilor artistului, cele doua vinuri vor fi vandute atat prin reteaua de cluburi pe care blues-man-ul o detine, B.B. King’s Blues Club, cat si in mai multe magazine de vinuri sau wine-bar-uri agreate, la pretul de lista de 13,99 dolari americani.

De-a lungul carierei sale de peste jumatate de secol, B.B. King a castigat peste 15 premii Grammy. In ciuda varstei destul de inaintate, „Regele muzicii blues” inca sustine anual peste 250 de concerte in intreaga lume. In 1980 a fost inclus in Blues Foundation Hall of Fame, iar in 1987, in Rock and Roll Hall of Fame.

Publicitate
Velvet