Bani pentru studenții din București-Ilfov care participă la consiliere și practică în proiectul “Marketingul și promovarea vinurilor românești”

“S-au acordat deja și se vor mai acorda și în continuare premii în bani pentru câte trei studenți care participă la activitățile de practică în cadrul proiectului Marketingul și promovarea vinurilor românești – o carieră într-un domeniu de perspectivă, au anunțat managerii acestui proiect în cadrul unei conferințe de presă care a prezentat stadiul derulării acțiunii, în data de 26 august 2015. Potrivit declarațiilor făcute cu această ocazie, premiul 1 acordat la fiecare grupă de practică este de 1.000 lei brut, al doilea este de 700 lei și cel de-al treilea de 500 lei (valori brute).

Publicitate
Oprisor

Proiectul, derulat de Vinexpert în parteneriat cu Academia de Studii Economice și cofinanțat prin Fondul Social European, urmărește să faciliteze procesul de tranziție de la școală la viața activă și să rezolve o lipsă a corelării între competențele furnizate de sistemul educațional și cele solicitate de angajatori, mai ales în condițiile survenite după declanșarea crizei financiare internaționale care a afectat și România. Proiectul prevedere acordarea de consiliere individuală pentru 400 de studenți înregistrați în sistemul național de învățământ din regiunea București-Ilfov, și implicarea a 260 de studenți în activități practice. Până la această etapă a derulării proiectului, deja 244 de studenți participaseră la activitățile de practică, în timp ce 296 beneficiaseră de consiliere individuală complexă și personalizată, care a inclusv furnizarea de informații amănunțite despre piața muncii dar și aplicarea de teste psihologice care să evidențieze profilul comportamental. Proiectul se va finaliza la 31.10.2015.

Detalii suplimentare pot fi găsite pe site-ul VinLaPractica.ro.

Publicitate
Siel