Bar Master Competition si-a desemnat finalistii

Liga nationala a Bar Master Competition si-a desemnat finalistii dupa ultima etapa din concurs, care s-a desfasurat recent la Cluj. Etapa a fost castigata de barmanul brasovean Valentin Luca (22 de ani), care a reusit sa acumuleze un total de 716 puncte. El a fost urmat de Liviu Croitoru (689 puncte) si de Ionut Ivanov (667,5 puncte).

Publicitate
Domeniul Bogdan

Cele doua probe ale etapei de la Cluj au fost Speed Service si Working & Exhibition Flair. In prima proba, concurentii au avut de preparat cinci cocktail-uri si de desfacut/turnat o sticla de Pepsi in cel mai scurt timp posibil. In cea de a doua proba a serii, traditionalul Working & Exhibition Flair, barmanii au avut de pregatit doua bauturi in cinci minute.

Jurizarea Bar Master Competition a fost asigurata de Marius Gogoasa si Costin Bucur, reprezentantii Exquisite Bar Solutions, si Costin Gogoasa, manager Elements (Pitesti).

Publicitate
Domeniul Bogdan

Bar Master Competition este liga nationala de barmani organizata de Food & Bar Magazine. Scopul acestui concurs este acela de a oferi un mediu competitional corect si provocator tuturor barmanilor din Romania. Prima editie a ligii a fost organizata in 2006, fiind cel mai mare concurs de acest tip din Romania.

Editia din acest an a circuitului Bar Master Competition a debutat in luna iunie, in Bucuresti. Cea de a doua etapa a avut loc in luna iulie, in statiunea Mamaia, iar cea de a treia la Timisoara. In finala care va avea loc in luna noiembrie, in Bucuresti, s-au calificat primii zece clasati. Pana in prezent, in competitie au concurat un numar de 20 de barmani din toata tara.
Premiile totale puse in joc se ridica la valoarea de 10.150 de euro.