Bem stele la Charme

Decorul hibernal ne face sa ne gandim mai mult la Sarbatorile de iarna decat la apropierea primaverii. Iar de Sarbatori, spumantul e rege. Tocmai de aceea, Vinul.ro va propune o seara de relaxare si bun gust, in care spumantele vor tine capul de afis. Este vorba de a doua etapa a degustarilor de spumante, eveniment care se va desfasura joi, 9 februarie, cu incepere de la ora 19, la Restaurantul Charme. Spre deosebire de precedenta editie, degustarea din Centrul Istoric al Capitalei va fi mult mai prietenoasa, participantii fiind exonerati de dificila sarcina de a nota cele 10 spumante care le vor fi prezentate. Vom inlocui fisele de degustare cu muzica buna, aleasa de un DJ experimentat, iar bulele spumantelor vor putea fi asortate cu preparatele propuse de chef Augustin Paraschiv. Dintre acestea amintim doar cateva, precum Tartine cu somon afumat, Prosciutto cu grisine, Frigarui de mozzarella cu rosii cherry, Calamari prajiti sau Muschiulet de porc in crusta de ierburi. Pentru spumantele mai dulci vor exista si deserturi, precum Tiramissu sau Panacotta.

Publicitate
IPPU

In afara de cele zece spumante, partcipantii la eveniment se vor putea delecta si digestivul Unicum, bautura importata in Romania de catre Heinrig Distribution. Unicum este un digestiv traditional unguresc de la 1790, creat de medicul curtii imperiale habsburgice pe baza de peste 40 plante, dupa o reteta ramasa secreta si azi. El poate fi consumat atat ca atare, bine racit, cat si in amestecuri cu alte ingrediente, in functie de gustul si inspiratia fiecaruia

Cele 10 spumante care vor intra in degustare sunt:

Publicitate
IPPU

1. PrahovaValley, DemiSec, Romania

2. Prahova Valley, Sec, Romania

3. Prahova Valley, Brut, Romania

4. Torresella, Prosecco, Extra Dry, Italia

5. Santa Margherita, Prosecco Superiore, Brut, Italia

6. Santa Margherita, Prosecco Superiore, Extra Dry, Italia

7. Santa Margherita, Extra Dry Rose, Italia

8. Nine dot Five – 9.5, Astoria,  Brut, Italia

9. Montresor, Cuvee Royal, Secco, vin spumant, Italia

10. Montresor, Rose Royal, Brut, vin spumant,Italia

Pentru acest eveniment, la care locurile sunt limitate, doritorii pot face rezervari la numerele de telefon 0737.503.890 sau 0213.111.922. Pretul biletului este de 60 de lei.