Bilancia a implinit 20 de ani! (galerie foto)

Bilancia, lider de piata in comercializarea de echipamente si accesorii pentru bucatarii profesionale, a aniversat la mijlocul lunii noiembrie 20 de ani de activitate, potrivit unui comunicat de presa. Evenimentul aniversar, organizat la sediul central al companiei, din Corbeanca, a avut ca invitati mai multi manageri de restaurante, parteneri ai companiei reprezentanti mass media, bucatari, somelieri si specialisti din industria ospitalitati.

Publicitate
e-vinul.ro

Cu ocazia implinirii celor 20 de ani Bilancia a organizat un spectacol eno-gastronomic, care i-a avut ca “maestrii de ceremonii” pe Executive Chef Joseph Hadad si a Somelierului Laurentiu Achim Avram.

Pe langa demonstratiile de live cooking si wine pairing, participantii au avut parte si de un show de flair bartending sustinut de Flying Cocktails. Meniul, cu preparate din bucataria europeana si asiatica, gatite de Chef Joseph Hadad, a fost asociat cu vinuri italiene si frantuzesti propuse de somelierul Laurentiu Achim Avram, presedintele Federatiei Somelierilor din Romania.

Publicitate
IPPU

Societate cu capital integral romanesc, Bilancia este una dintre cele mai importante companii din Europa in sectorul distributiei de utilaje si accesorii pentru industria ospitalitatii. In prezent, compania numara peste 200 de angajati in Bucuresti si in sucursalele din Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Timisoara, Sibiu si Cluj. Bilancia propune profesionistilor Horeca peste 72 000 de articole din domeniul utilajelor si accesoriilor profesionale, precum si consultanta si service de specialitate pentru hoteluri, restaurante, firme de catering, cofetarii, pizzerii, patiserii, cafenele, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, spalatorii etc.