Bistro Pastis – “oaza mediteraneeana cu parfum de anason”

Un nou restaurant cu influente mediteraneene a fost deschis la inceputul lunii februarie, in Bucuresti. Este vorba de Bistro Pastis Mediteraneean, un proiect realizat de Hotel Decebal impreuna cu importatorul de vinuri si bauturi Pernod Ricard.

Publicitate
Ravago

Restaurantul se vrea a fi o “calatorie in atmosfera mediteraneana cu tenta de anason”, dupa cum a afirmat Radu Rughinis, maestrul de ceremonii al evenimentului. Pentru a consolida aceasta colaborare, reprezentatul importatorului Pernod Ricard a inmanat diploma de brand ambasador pentru Pastis de Marseille managerului general al localului Ionut Serban. Acesta a declarat ca ideea localului a fost aceea de “a aduce cat mai aproape de bucuresteni o oaza din exotismul mediteranean”.

Toate preparatele bucatarului Marian Dragan au fost insotite de cocktailuri pe baza de produse din portofoliul Pernod Ricard. Cele 20 de preparate specifice oferite invitatilor au fost alese pentru a pune in evidenta si influentele din Africa de Nord, care au adus noi valente bucatariei italienesti, spaniole si grecesti.

Publicitate

Noua locatie anunta deschiderea unei serii de evenimente tematice. O data pe luna aici se va organiza seara franceza dedicata producatorului Pernod Ricard. De asemenea, va exista si o “seara cu bucataria deschisa”, in cadrul careia clientii vor putea observa indeaproape prepararea bucatelor mediteraneene, in a caror componenta se va regasi si traditionalul Pastis de Marseille.