Blue Air si Valdo Invest, parteneri ai Premiilor de Excelenta Vinul.Ro 2011

Publicitate
Vinarte

Cea de-a treia editie a concursului de vinuri Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2011, eveniment in cadrul caruia intreaga piata de profil din Romania va fi radiografiata de catre un juriu format in majoritate de specialisti straini, va avea ca parteneri companiile Blue Air si Valdo Invest.

De asemenea, printre partenerii Premiilor de Excelenta Vinul.Ro 2011 se mai numara si Organizatia Somelierilor din Romania 2011 si Patronatul National al Viei si Vinului.

Publicitate

Blue Air este cea mai mare companie aeriana privata din Romania, cu destinatii in tarile din intreaga Europa si aproape 2 milioane de pasageri anual. Datorita strategiei abordate, in cei sase ani de existenta, Blue Air a reusit rapid sa ia din piata companiilor de transport international de persoane, dar a atras si o parte din pasagerii companiilor de linie regulata.

Valdo Invest este unul din liderii de piata in furnizarea de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara, cu aplicatii in vinificatie, procesare lapte, procesare carne. Valdo Invest a dezvoltat parteneriate multiple cu producatori europeni de utilaje si echipamente pentru industria alimentara, partenerul principal fiind PIM Ltd – Bulgaria. Echipa de specialisti din Valdo Invest ofera clientilor sai cele mai bune solutii tehnice si tehnologice din industria alimentara, la un raport calitate-pret corect si competitiv, printr-o imbinare perfecta intre inovatie si traditie.

Competitia Premiile de Excelenta Vinul.Ro se diferentiaza de alte competitii de profil din lume prin existenta a doua sectiuni distincte: una pentru vinuri non-retail, (etichete distribuite doar in Hoteluri, Restaurante, Cafenele sau firme de Catering si inregistrate in concurs de catre producatori, distribuitori sau importatorii de vinuri, contra unei taxe de inscriere), si cealalta in care participa vinurilor achizitionate de catre organizatori direct de pe rafturile magazinelor.

Si in acest an, din juriul concursului Premiile de Excelenta Vinul.Ro vor face parte cativa dintre cei mai importanti jurnalisti europeni de vin, cu functii de conducere in cadrul Federatiei Internationale a Jurnalistilor si Scriitorilor de Vin (FIJEV), alaturi jurnalisti de vin din Europa, oenologi, consultanti, precum si experti din cadrul Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania. Pana in acest moment, au confirmat participarea in juriul concursului de vinuri organizat de Vinul.Ro, alaturi de Caroline Gilby MW, Luigi Salvo, Roberto Gatti, Fabio Pracchia, Maddalena Mazzeschi (Italia), Christian Callec (Olanda), Alvaro Cerrada Bueno, Antonio Casado (Spania), Richard Fox (Marea Britanie), Marina Karakonova (Bulgaria), Tamas Dobos (Ungaria), Marc Dworkin, Bruno Merle (Franta) si Yves Paquier (Elvetia).