„Bodyguarzii” vinurilor de la AccesoriiVin.ro (advertorial)

De cate ori nu ati dorit sa luati cu voi in bagaje o sticla de vin, insa transportul ei v-a creat dificultati? AccesoriiVin.ro ofera alternative practice pentru protectia sticlelor de vin in timpul transportului, oferind o gama variata de solutii indiferent de mijlocul ales – avion, curierat sau posta. Indiferent ca vorbim de expedierea sticlei la o adresa apropiata sau in celalalt colt al lumii, nimic nu inspira mai multa incredere decat siguranta ca vinul va ajunge intact la destinatarului.

Plasa de protectieCramele si magazinele de specialitate au acum solutii practice, eficiente si avantajoase de a proteja sticla, mai ales cand este vorba de transportul la un loc a mai multor butelii de vin. Plasa de protectie din spuma polietilenica are rolul de a proteja umerii sticlei si eticheta acesteia in urma contactului cu o alta. De asemenea, impiedica si posibilele zgarieturi rezultate in urma frecarii dintre doua butelii.

Punga gonflabilaUn vin trebuie protejat ca atare, iar punga gonflabila pentru transport ofera fiecarei sticle o calatorie confortabila, cu un nivel sporit de siguranta. Aceasta este prevazuta cu un sistem ingenios de umflare, perfect pentru magazinele on-line care expediaza vinurile prin curierat, dar si pentru producatorii care sunt nevoiti sa trimita mostre pentru degustari, evenimente, expozitii internationale, parteneri ori diverse competitii.

Punga WineskinO alta cale sigura de transport o reprezinta punga Wineskin. Este un produs patentat in mai multe tari si agreat de TSA (Transportation Security Administration). Merita luata in calcul si de catre turistii ce obisnuiesc sa cumpere drept suvenir o sticla de vin ori una de tuica. Produsul este disponibil intr-o gama variata de culori, pentru a satisface chiar si pe cei mai exigenti cumparatori.

Punga Final TouchO noua modalitate introdusa pe piata romaneasca de catre cei de Accesorii Vin (ori BTC) este punga producatorului canadian Final Touch. Ambalajul este prevazut tot cu un strat interior de folie cu bule, atenuand astfel posibilele socuri la care ar putea fi supusa sticla.

Ambalaj paie protectie sticla vinPentru adeptii stilului eco, Accesorii Vin ofera ambalajul din paie, o alegere la fel de potrivita pentru sticlele de vin. Eleganta si fragilitatea unei butelii mai pot fi protejate si prin intermediul pungii decorative din hartie, cu folie interioara de bule.

Create special pentru nevoile consumatorului modern, acestea sunt cele mai potrivite alegeri pentru o securitate sporita in timpul shipping-ului. Pentru cei interesati, gama intreaga de produse poate fi gasita pe magazinul on-line AccesoriiVin.ro. In afara de solutiile pentru protejarea sticlelor de vin in timpul transportului, aici mai pot fi gasite si alte tipuri de ambalaje: cutii din lemn si carton, pungi si sacose, alaturi de cele mai noi gadget-uri in materie de accesorii pentru vin, idei de amenajari crame si accesorii de vinificatie – imbuteliere.