BonChef.Ro – noul supliment Vinul.Ro

Incepand cu aceasta luna, revista Vinul.Ro va fi distribuita impreuna cu suplimentul gratuit BonChef.Ro, o publicatie gastronomica cu atitudine.

Publicitate
Excursii

Primul numar al revistei BonChef.Ro isi propune sa dezbrace de secrete gastronomia traditionala romaneasca, sa puna in lumina reflectoarelor caracteristicile si interpretarile sale si sa afle in ce masura poate fi bucataria autohtona o afacere profitabila sau un simbol al brandului de tara. Renumitul „chef“ Antonio Passarelli impartaseste micile sale secrete din bucatarie, editorii BonChef.Ro testeaza restaurantele cu pretentii de la noi, iar Costachel face un periplu prin mentalul colectiv gastronomic autohton. „Ce inseamna bucataria romaneasca?”, „Ce inseamna traditional?”, „Ce spun expertii in gastronomie, dar mai ales ce prefera totusi profanii?” sunt doar cateva din intrebarile la care editorii BonChef.Ro au incercat sa gaseasca un raspuns in primul numar al acestei publicatii.