Brasovenii au „degustat” primul numar al revistei pe 2014 alaturi de Casa de Vinuri Cotnari (galerie foto si video)

lansare Vinul.Ro Brasov (8)

Publicitate
Vinarte

Primul eveniment din cadrul Turneului de lansari Vinul.Ro, powered by Casa de Vinuri Cotnari, s-a bucurat de „succes de casa”, peste 50 de pasionati de vinuri si nu numai raspunzand prezent invitatiei de a citi in premiera primul numar al revistei din 2014. Astfel, pe 30 ianuarie, la Terroirs Boutique du Vin din Brasov, echipa Vinul.Ro s-a intalnit la un pahar de vorba – si cateva pahare de vin – cu manageri de wine shop-uri si hoteluri, bloggeri de profil, dar si abonati ai revistei si iubitori ai vinului.

Pentru „asezonarea” discutiilor, invitatii au putut alege dintre vinurile „povestite”de somelierul Stefan Timofti de la Casa de Vinuri Cotnari: Busuioaca de Bohotin Domenii, Feteasca Alba Colocviu la Atena, Tamaioasa romaneasca Colocviu la Roma 2011, Grasa de Cotnari Colocviu la Moscova si Feteasca Neagra Domenii 2012.

Publicitate

O contributie importanta la organizarea acestui eveniment a avut si partenerul nostru local, WiGo.Ro, caruia tinem sa ii multumim pe aceasta cale. De asemenea, multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta si prietenilor de la Terroirs Boutique du Vin, gazdele evenimentului.

In curand, vom anunta urmatorul oras de pe traseul Turneului Vinul.Ro. Stay tuned!