Brunch inedit la Pullman World Trade Center – din 25 mai

1714y02Consumatorii de brunch din Bucuresti vor avea de la sfarsitul lunii mai un nou punct de atractie. Este vorba de noul concept de brunch dezvoltat de catre Pullman Bucharest World Trade Center si care, incepand cu 25 mai, va fi organizat in fiecare zi de sambata, de la orele 11.30, atat in restaurantul Barbizon Steak House, cat si in Paris Bucarest Brasserie.

Publicitate
e-vinul.ro

Ceea ce ne diferentiaza de alte evenimente de acest tip din Bucuresti este faptul oaspetii se vor putea bucura de preparate calde realizate la minut, cum ar fi pestele si carnea, care vor fi gatite pe loc. Astfel, vom evita situatiile in care mancarea este tinuta in chafing-dish cate patru ore”, afirma Tiberiu Capudean, Marketing & PR Director al hotelului Pullman Bucharest World Trade Plaza. Potrivit reprezentantului Pullman Bucharest World Trade Plaza, in cadrul acestor brunch-uri vor fi organizate programe de entertainment pentru copii, iar atmosfera va fi animata de catre un DJ.

Pretul pentru o persoana este de 190 de lei, copii sub 10 ani putand participa gratis, iar cei intre 10 si 16 ani, contra unei sume de 95 de lei / persoana.

Publicitate
IPPU