„Bubbles, Hair & Beauty” – sampania face coafura impecabila

Marchiza de Pompadour, vestita amanta a regelui Ludovic al-XV-lea al Frantei, spunea ca “sampania este singurul vin care lasa o femeie frumoasa dupa ce aceasta a baut”. La fel au gandit si promotorii proiectului “Bubbles, Hair & Beauty”, somelierul Sergiu Nedelea si Art Directorul in Hair Style Marian Cotoi, de la Salonul Hair & Beauty care-i poarta numele.

Publicitate
Vinarte

Potrivit lui Sergiu Nedelea, proiectul este in primul rand unul (in)formativ, dar isi propune sa promoveze consumul moderat de spumant sau sampanie si pentru simpla delectare a clientelei, care se poate bucura astfel nu doar de infrumusetarea exterioara, ci si de satisfactia unui element de life-style ce se adreseaza si celorlalte simturi.

Astfel, incepand din februarie, cand “Valentine’s Day” si “Dragobetele” ne pregatesc pentru 1 si 8 Martie, salonul “Marian Cotoi” de pe Sos. Stefan cel Mare 31 din Bucuresti isi va intampina clientele cu un pahar cu vin spumant de la Cramele Rhein Azuga.

Publicitate
IPPU

Somelierul Sergiu Nedelea este Presedintele Federatiei Somelierilor din Romania. Stilistul Marian Cotoi a absolvit Institutul de Bioestetica si Coafura “Pitteurs” din Liege, Belgia.

www.winetaste.ro
www.mariancotoi.ro