Bucatari italieni la „Festivalul gastronomic al anghinarei”

Articol de Adriana Popescu / Food&Bar

Publicitate
Domeniul Bogdan

Maestri ai gastronomiei italiene vor pregati pe 23 februarie la restaurantul Self o serie de retete traditionale din carciofo si alte ingrediente mediteraneene la primul festival gastronomic al anghinarei (carciofo).

Evenimentul este organizat de Self Restaurant & Grill, primaria orasului Niscemi – Italia si Operator Travelbus si va aduce in atentia invitatilor o varietate de legume si fructe produse in Sicilia, care se vor putea regasi curand si pe piata locala. Produsele – rosii cherry, rosii, ardei gras, vinete, dovlecei, anghinare, portocale, pepene galben sunt importate si distribuite en gros restaurantelor, fiind aduse de la producatori renumiti din Sicilia.

Publicitate
IPPU

adriana.popescu@bpgroup.ro

One thought on “Bucatari italieni la „Festivalul gastronomic al anghinarei”

Comments are closed.