Bucharest Food Festival, după căderea cortinei

Scris de Cristina Stanescu/Bonchef.Ro

Publicitate
Vinarte

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea de-a patra ediţie a evenimentului culinar Bucharest Food Festival. Pe parcursul celor trei zile de festival, vizitatorii au avut posibilitatea să deguste din preparatele specifice bucătăriilor a 14 ţări europene: Grecia, Belgia, Franţa, Italia, Spania, Portugalia, Olanda, Estonia, Letonia, Lituania, Ungaria, Bulgaria, Austria, Germania şi bineînţeles România.

Fiind prima ediţie cu acces gratuit, festivalul a adunat peste 60.000 de vizitiatori. Vedeta evenimentului a fost sandvişul european de 27 de metri, alături de tortul uriaş de clătite, sau îngheţata de parmezan cu trufe. Bucatarii consacraţi Horia Varlan, Antonio Passarelli si Cezar Munteanu au fost în atenţia participanţilor cu demonstraţiile culinare realizate, alături de somelierii Sergiu Nedelea, Marian Timofti şi Bogdan Dumitrescu.

Publicitate
IWCB

„Obiectivul evenimentului a fost atins, vizitatorii fiind informaţi despre ultimele tendinţe în gastronomia europeană”, precizează un comunicat de presă.

Evenimentul a fost organizat de More Events şi Next Level Events în parteneriat cu Primăria Capitalei şi Biroul pentru Integrare Europeana al României de la Bruxelles.

One thought on “Bucharest Food Festival, după căderea cortinei

Comments are closed.