Caii de la Letea, ediţie limitată V.I.W. (Very Important Wine) pentru V.I.P.-URI (Very Important Person)

Via Viticola Sarica Niculiţel continuă comunicarea şi în această toamnă, poziţionând vinurile Caii de la Letea, ediţie limitată, ca vinuri pentru V.I.P.-uri.  Astfel, la Gala Premiilor Radar Media care a reunit, pe data de 27 septembrie, la Ambasad’Or, unele dintre cele mai importante personalităţi din mass media şi vedete mondene, vinurile cramei au fost prezentate şi ele ca vedete cu un set-up complex de lumini şi elemente de decor ce au făcut trimitere la marile gale de pe covorul roşu.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Somelierul Ştefan Teriş a încântat audienţa cu povestea vinurilor podgoriei. Ovidiu Lipan Ţăndărică, Smiley, Haluk Kurcer (preşedintele Kanal D), Nicusor Stan şi mulţi alţi inivitaţi la eveniment s-au bucurat de vinurile din gama Caii de la Letea, ediţie limitată.

via_viticola_opera_2Opera Română din Bucureşti a deschis stagiunea prin două evenimente fastuoase:  Gala Extraordinară de Operă din 14 octombrie şi Gala Extraordinară de Balet din 16 octombrie. Vedete de pe marile scene ale lumii (precum Scala din Milano, Londra, Viena, New York, Paris), oficialităţi şi organizatori au degustat vinurile Via Viticola Sarica Niculiţel.
Este pentru prima oară când Opera Română are seri de degustări cu un somelier”, a declarat Mara Mareş, Director de  Marketing Opera Română din Bucureşti.
„Serile din deschiderea stagiunii sunt doar primele evenimente dintr-o lungă serie în colaborare cu Opera Română din Bucureşti. Ne dorim să sprijinim cultura românească şi pe cei care o înfăptuiesc şi tocmai de aceea am ales acest parteneriat”, a precizat Marius Iliev, Director General Via Viticola Sarica Niculiţel.
Vinurile gamei Caii de la Letea, ediţie limitată, au fost şi vor mai fi prezente  şi la alte evenimente importante, precum Gala revistei OK!, Gala Premiilor TV Mania ş.a. Mai multe fotografii de la evenimente şi noutăţile Via Viticola Sarica Niculiţel, puteţi găsi  pe pagina de facebook a producătorului de vinuri.

Publicitate
IPPU