Calendarul vinului romanesc

Patronatul National al Viei si Vinului a dat publicitatii, la sfarsitul saptamanii trecute, calendarul celor mai importante evenimente ale industriei viti-vinicole din Romania.

Publicitate
Ravago

Astfel, in perioada 15-16 martie 2006 va avea loc Concursul National de Vinuri si Bauturi Alcoolice care va avea loc in Timisoara, competitie nationala ce se desfasoara sub patronajul Oficiului National al Viei si Vinului, Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania, Patronatului National al Viei si Vinului si al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara.

Potrivit reprezentantilor PNVV, a III-a editie a Concursului International de Vinuri de la Bucuresti, va avea loc in perioada 6 – 9 aprilie 2006 la Hotelul Crowne Plaza. Competitia internationala este organizata de Patronatul National al Viei si Vinului, cu suportul Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania si sub autoritatea Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (OIV).

Publicitate
IPPU

De asemenea, in 2006, vor mai avea loc urmatorarele evenimente: Festivalul Vinului din Mamaia (iulie), Luna Vinului Romanesc – eveniment ce se va desfasura in orasele Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta (septembrie), Gala Vinului Romanesc – Premiile Industriei si Alegerea Reginei Vinului (noiembrie).