Caloian din belșug! Un nou rose de la Crama Oprișor, în ediție limitată de 6.600 sticle, din Fetească neagră. Mai urmează surprize

“Vrem să insuflăm mai multă viață Caloianului. Este un concept de vin foarte abordabil, deja bine primit, ușor de înțeles și cu mare potențial pentru noi”, a declarat pentru Vinul.Ro Gabriel Roceanu, directorul companiei, în legătură cu lansarea unui nou produs în această gamă, o ediție limitată de rose (6.618 sticle) obținut exclusiv din Fetească neagră. Potrivit lui Roceanu, campania de promovare a gamei Caloian, începută în ultimii ani și derulată la nivel național împreună cu partenerii tradiționali ai producătorului din Mehedinți, va continua și în 2016, sub numele „Caloian din belșug”.

Publicitate
Excursii

Roceanu (1)“Trendul rose este evident, are aderență rapidă la public. Caloian avea, până astăzi, un singur rose în gamă, un cupaj. Dar la Oprișor avem struguri roșii foarte expresivi – în total șase soiuri roșii – deci am decis să facem și un Caloian rose monovarietal din Fetească neagră” , a mai explicat Roceanu. Potrivit declarațiilor oficialului companiei, deși o ediție limitată, noul Caloian rose va fi pus în vânzare la același nivel de preț ca și gama obișnuită, doar că va disponibil numai în HoReCa și retailul specializat – nu și în rețelele marilor retaileri. “Începe primăvara, începe spectacolul cu surprize de la Crama Oprișor, așa că îi invităm pe toți cei interesați să țină aproape de noi”, a mai anunțat Gabriel Roceanu cu această ocazie, fără să ofere momentan și alte amănunte.