Caloianul de vară începe cu o degustare gastronomică la Octopus

Un trio de tartar, caracatiță a la gallega, seabass cu sos de șofran și spanac sote, piept de rață cu piure cu trufe și sos brun și un desert cu înghețată de casă: acesta este meniul pregătit de Chef Răzvan Alexandru pentru cina inaugurală a campaniei “Caloian de vară”, inițiată de Crama Oprișor. Evenimentul va avea loc la restaurantul Octopus din str IL Caragiale nr 21-23, în data de joi, 4 iunie, începând de la orele 19.00, prețul unui bilet fiind de 90 lei / persoană. 

Publicitate
Excursii
Seara va fi animată nu doar de bucatele și vinurile alese, ci și de un program artistic live al formației Duo Nuvelle.
Razvan AlexandruNou apărut în peisajul gastronomiei bucureștene, restaurantul Octopus este specializat în pește și fructe de mare la prețuri mai mult decât rezonabile, proprietarii fiind și importatorii acestora. Meniul poartă semnătura deja cunoscutului Chef Răzvan Alexandru, format la legendarul restaurant elBulli de pe Costa Brava, condus de Ferran Adrià. Cu această ocazie, oaspeții vor avea ocazia să îl cunoască pe Chef și să afle direct de la un cunoscător despre tendințele și dedesubturile gastronomiei internaționale.
Pentru cina din 4 iunie, Crama Oprișor propune participanților o curajoasă asociere a preparatelor mediteraneene cu vinuri autohtone din gamele Caloian, La Cetate și Smerenie. Campania “E vremea de Caloian”, derulată de Oprișor împreună cu partenerii din întreaga țară pentru al doilea an consecutiv, este descrisă de către inițiatori drept una în primul rând culturală, menită să faciliteze consumatorilor cunoașterea vinurilor de bună calitate. Vinul.Ro este partener media al campaniei.
Telefonul pentru rezervări este 072 OCTOPUS. Persoana de contact: Irina Pantazi.