Camara Mea

Aici gasiti branzeturi, vinuri, ceaiuri, zacusca, afumaturi de casa, specialitati din peste, gemuri si produse apicole. Direct de la producatorii din mediul rural, bunatatile comercializate prin magazinul „CAMARA MEA” va ofera o masa copioasa si sanatoasa.Nefiind tratate chimic, produsele noastre isi pastreaza aroma naturala, frusta.

Publicitate
IWCB

In  19 martie 2010, s-a deschis acest magazin, „CAMARA MEA”, situat in Hala Star din Brasov. In acest magazin veti gasi atat produse traditionale romanesti dupa retete originale, cat si produse bio si eco. Proprietarul acestui magazin poveste ca a calatorit prin toata tara pentru a descoperi adevaratii producatori de produse traditionale si i-a asistat pe acestia pentru a vedea cum se prepara acestea, dupa retele originale. Ei  folosesc  materia prima  de la animalele din gospodariile personale, crescute bio, iar condimentele ca: usturoiul, cimbrul, rozmarinul etc., provin din culturi proprii.

Afumarea produselor din carne se face natural cu lemn de fag sau cires. La  „CAMARA MEA” veti gasi bunatati din intreaga tara: pecie lunga afumata, ceafa legata afumata, pastrama de oaie, carnati de casa, costita afumata, branzeturi variate imbinate cu o palinca sau un vin bun. Nelipsite sunt: siropurile, dulceturile, gemurile, zacusca de vinete si ciuperci, carnea de porc in untura asa cum le preparau bunicii nostri.

Publicitate

Magazinul Camara mea
Web: www.produse-traditionale-romanesti.ro
Brasov, livrare in toata tara.
Comenzi telefonice la 0722-411.582 zilnic, intre orele 09.00-13.00