Campionii lumii au sarbatorit victoria cu vinuri Emilio Moro si Cepa 21

spania campioana mondiala vinuriLa intoarcerea in tara, dupa castigarea titlului suprem la Campionatul Mondial de Fotbal Africa de Sud 2010, componentii selectionatei de fotbal a Spaniei au celebrat victoria cu vinuri rosi de exceptie.

Publicitate
Vinarte

Evenimentul a avut loc la restaurantul Txistu din Madrid, Iniesta, Xavi&Co sarbatorind aceasta realizare cu vinuri rosii de la producatorii Emilio Moro si Cepa 21. Pentru aceasta ocazie cei doi producatori de top spanioli au pregatit doua sticle magnum de 18 litri, Malleolus si Cepa 21, precum si o sticla de 27 de litri de Emilio Moro.

Numele Emilio Moro nu este strain de lumea sportului si a inaltei performante, producatorul numarandu-se printre sponsorii oficiali ai echipei nationale de fotbal a Spaniei. In 2008, cand Spania a castigat Campionatul European de Fotbal, producatorul a creat o gama speciala de vin, Ano Malleolus, portarul spaniol Iker Casillas primind atunci o sticla magnum de 5 litri cu acest vin, la fel ca si baschetbalistul Paul Gasol, castigator al NBA, cu echipa Los Angeles Lakers.

Publicitate

Vinurile Emilio Moro si Cepa 21 sunt importate si in Romania de catre Le Manoir, operatorul magazinului de delicatese Comtesse du Barry.

Iker Casillas

Iker CASILLAS

Vicente DEL BOSQUE

Vicente DEL BOSQUE

Cesc FABREGAS

Cesc FABREGAS

Andres INIESTA

Andres INIESTA

bem-c21-pedro-busquets

PEDRO si Sergio BUSQUETS

Carles PUYOL

Carles PUYOL

 Sergio RAMOS

Sergio RAMOS