Carafe, decantoare şi pahare de la BTC Glass Design (Advertorial)

VINVENT (Medium)Creatori ai brandului VinVent, compania BTC Glass Design a grupat laolalta decantoare, carafe, aeratoare si pahare cu forme deosebite ce permit o intensificare a aromelor vinului. Datorita acestui brand, vinul isi poate incepe povestea; poate fi simtit si povestit mai departe. Mai mult decat un prieten al vinului, VinVent se declara cel mai bun confident al acestuia. Forma decantoarelor, carafelor si paharelor a fost atent aleasa. Colectia contine atat articole ale altor producatori, cat si produse proprii. Liniile sticlariei subliniaza caracteristicile si elibereaza buchetul, oferind gusturi distincte si evidentiind culori imbietoare. Dialogul dintre carafe si vin este piatra de temelie a VinVent-ului.

Publicitate
Excursii

Carafele si decantoarele se regasesc in forme si capacitati variate. Unele sunt prevazute cu maner, altele cu dop, iar altele dispun de amprenta pentru deget, impiedicand o posibila alunecare a acestuia din mana.

Unul dintre cele mai inedite produse ce se bucura de aprecierea cumparatorului este carafa cu buzunar pentru gheata, confectionata cu o forma de inspiratie din Roma Antica. Ineditul acesteia consta in design-ul ingenios ce permite racirea vinului si pastrarea unei temperaturi optime. In buzunarul interior din sticla se introduc cuburile de gheata, cuburi ce nu intra in contact cu vinul, dar ii mentin prospetimea.

Publicitate
IPPU

carafe buzunar (Medium)

Iar pentru degustari, BTC Glass Design ofera solutia ideala ce pune capat servirii vinului alb dintr-un pahar pentru vin rosu ori invers. Prezinta paharul 2-in-1, potrivit atat pentru vinul alb, cat si pentru cel rosu.

pahar dublu (Medium)

BTC Glass Design, producator renumit de sticla decorativa, ofera o gama variata de articole hand-made din sticla, gata sa multumeasca si cele mai sofisticate cereri. Compania este recunoscuta pentru calitatea produselor sale atat pe piata interna, cat si pe cea europeana si cea a Orientului Mijlociu, participand frecvent la zeci de expozitii in tara si in fara, unde deseori i-a fost premiata activitatea. Ca membru activ al Organizatiei Patronale din Industria Sticlei si Ceramicii Fine (STICEF), BTC Glass Design promoveaza specificul tarii noastre, dand nastere unor produse autentic.

Produsele BTC pot fi gasite pe www.btc.ro.