Carmenere Cuvee – Misiones de Rengo, de 5 stele

Vinul Carmenere Cuvee – Misiones de Rengo, 2005 a fost cotat de catre degustatorii prestigioasei publicatii de vinuri “Decanter” cu cinci stele, cea mai inalta cotatie data de aceasta revista.

Publicitate
e-vinul.ro

Redactorii revistei au degustat si jurizat o serie de 144 de vinuri Merlot si Carmenere din Chile, doar trei dintre ele primind cinci stele. Din aceasta serie au mai primit patru stele alte sase vinuri, cu trei stele fiind cotate 69 de vinuri.

Vinul Carmenere Cuvee – Misiones de Rengo a fost descris de juriul degustator Decanter ca fiind “un vin puternic, indraznet, cu arome de fructe rosii, cu usoare tente de baric de stejar. Un vin care te atrage prin prospetimea incantatoare si echilibrul perfect dintre fruct si lemnul de stejar. Tanini puternici si un post-gust cu nuante de menta”.

Publicitate
IPPU

In Romania, vinurile Misiones de Rengo sunt importate de compania Vino Vero, firma infiintata la Cluj, la sfarsitul anului trecut, si care are ca actionar compania Match Point SRL, principalul furnizor de chibrituri de calitate de pe piata romaneasca. Aceste vinuri sunt disponibile pentru clientii privati la Evinoteca.ro

O filmare de la lansarea vinurilor Misiones de Rengo in Romania poate fi vizionata aici.

Pentru vizualizarea paginilor din Decanter, click aici.