Carte de gatit… pentru copii!

Editura Lifestyle, cu sprijinul Real,- si Eisberg, lanseaza o carte in premiera absoluta pentru Romania: “Cel mai trasnit manual de gatit pentru copii” de Nana Pit.

Publicitate
Ravago

Lansarea ineditei carti va avea loc miercuri, 22 decembrie, la ora 17.30, la intrarea hypermarketului Real din AFI Palace Cotroceni. Evenimentul va include si un “cooking show” sustinut de Nana Pit, alaturi de copiii carora le plac salatele si nu numai. Gazda lansarii va fi Dan-Silviu Boerescu a.k.a. “Bucatarescu”.

Vino in lumea lui Timi Burtica sa descoperi povesti captivante despre mancare si retete pentru toti copiii!

Publicitate

“In Orasul Deliciilor, aproape toate strazile au nume de mancare. De pilda, scoala se afla pe strada Pilaf cu Ciuperci, cladirea primariei e la intersectia strazilor Costita cu Fasole Batuta, iar ca sa ajungi in parc trebuie sa traversezi bulevardul Peste Marinat. Totusi, in acest apetisant orasel, exista o straduta care nu iti lasa gura apa. Este vorba de Aleea Curcubeu, iar la capatul ei vezi casa micului bucatar Timi Burtica. In mica lui bucatarie, Timi Burtica experimenteaza tot felul de retete, iar ajutoarele lui de nadejdea sunt Galusca, un catel cam grasan si lenes, si un motan alb, pe cat de pufos pe atat de rautacios, caruia i-a spus, simplu, Smantanica…”