Casillero del Diablo premiaza consumatorii cu o excursie la Roma

Poster Romania___nuevo2Cel mai cunoscut vin chilian la nivel international, Casillero del Diablo, ofera romanilor oportunitatea de a descoperi Roma. Popularul brand chilian de vinuri, important in Romania de Halewood Wines, invita pasionatii de vinuri sa se inscrie in promotia „Roma te asteapta” prin introducerea codului de pe sticlele Casillero del Diablo pe site-ul campaniei: www.casillerodeldiablo.com/romania.

Publicitate
Excursii

Promotia „Roma te asteapta!” se va incheia in data de 31 ianuarie 2014, iar vinurile Casillero del Diablo participante sunt: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Carmenere, Cabernet Sauvignon, Shiraz Rose. Castigatorul promotiei va fi anuntat in data de 05 februarie 2014.

casillero-de-diablo-cabernet-sauvignon-front-hiresPotrivit comunicatului Halewood Wines, vinurile Casillero del Diablo au aparut in 1883, cand Don Melchor de Concha y Toro a creat o colectie exclusivista din vinurile pe care le producea, iar pentru a indeparta musafirii nepoftiti a dat nastere zvonului potrivit caruia diavolul locuia in pivnita sa. De atunci, vinurile sale au ramas cu numele Casillero del Diablo, iar in 1994 aceasta mostenire a fost oficializata prin crearea propriului trademark: imaginea diavolului imprimata pe etichetele marcilor.

Publicitate
Casa Timis

Produse in Pirque, zona cu cea mai mare altitudine si cele mai joase temperaturi din Valea Maipo, vinurile Casillero del Toro apartin producatorului Concha y Toro, lider pe piata de vinuri chiliene din intreaga lume. Prezente in peste 140 de tari, acestea insumeaza aproximativ 35% din totalul exporturilor de vin chilian la nivel international, Concha y Toro fiind unul dintre cei mai importanti promotori ai vinului de provenienta chiliana in lume. Pana in prezent, peste 80 de milioane de vinuri Casillero del Diablo au fost vandute la nivel international si au primit, timp de doi ani la rand (2011, 2012) distinctia de cel mai admirat brand de vin din intreaga lume, conform revistei britanice „Drinks International”.

In Romania, vinurile Casillero del Diablo sunt importate exclusiv de Halewood Wines si pot fi achizitionate in toata reteaua de retail, magazinele specializate, online accesand www.winery-outlet.com si din magazinele Halewood – The Winery Outlet (Bucuresti, Ploiesti, DN1 Breaza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Targoviste si Urlati).