Castiga cu VAL DUNA si Revolutia Plescoi!

Carl Reh Winery a devenit oficial primul producator de vinuri din Romania care se alatura Revolutiei Plescoi, miscare culturala care militeaza pentru salvarea si promovarea in circuitul economic a produselor alimentare traditionale.

Publicitate
IWCB

Incepand cu luna decembrie 2006, sticlele si bag-in-box-urile din gama Val Duna vor fi prevazute cu un mic cartonas care promoveaza valorile Revolutiei si cu ajutorul caruia cumparatorii vor putea castiga lunar premii constand in vinuri si produse traditionale de Plescoi, in restaurantele partenere.

Vinurile Val Duna sunt produse de catre compania cu capital german Carl Reh Winery, care detine vii intr-una dintre cele mai valoroase zone viticole din Romania, Oprisor (Mehedinti). Calitatea produselor Carl Reh Winery – gamele La Cetate, River Route, Val Duna – a fost confirmata prin castigarea, in ultimii ani, a numeroase premii la concursurile interne si internationale.

Publicitate
IPPU

Carl Reh Winery este, in acelasi timp, si unul dintre principalii exportatori de vinuri romanesti imbuteliate, purtatoare de imagine si identitate nationala pe pietele din intreaga lume.

Revolutia Plescoi este o miscare culturala initiata de Clubul Presa de Vin care promoveaza produsele alimentare traditionale, vazute ca o veritabila mostenire a Romaniei profunde, parte integranta a imaginii de tara. Initiatorii miscarii – ziaristi de la peste 20 de publicatii si posturi radio-tv – considera ca produsele alimentare traditionale se confrunta in prezent cu multiple pericole, cum ar fi disparitia retetelor autentice sau transformarea acestora in produse industriale, care vor conduce la scaderea diversitatii civilizatiei autohtone, cu consecinte deosebit de grave.

Din cauza acestor pericole, satul romanesc risca sa piarda importante valori economice si culturale, precum si sanse pentru turism rural si dezvoltare durabila.

Pentru a participa la tragerea la sorti pentru premiile VAL DUNA, trebuie completate respectivele cartonase si trimise pe adresa Carl Reh Winery SRL, in Bucuresti, Strada Matei Voievod nr 47, cod 021451.