Castiga o excursie la Barcelona cu Vinexpert si Imporito!

Vinexpert si importatorul de vinuri spaniole Imporito organizeaza in perioada 22 septembrie – 25 decembrie concursul “Castiga o excursie la Barcelona” pentru a celebra prezenta pe piata romaneasca a vinurilor si spumantelor Castellroig, potrivit unui comunicat de presa.

Fiecare client care achizitioneaza produse Castellroig din magazinele Vinexpert sau de pe Evinoteca.ro va primi taloane de participare, pe care va putea completa descrierea vinului spumant care l-a impresionat si le va preda in magazinele Vinexpert pentru a se inscrie in concurs. La finalul perioadei, organizatorii vor alege cea mai frumoasa descriere si vor premia autorul cu o excursie de 4 zile la Barcelona pentru 2 persoane.

Vinurile si spumantele Castellroig au fost apreciate cu puctaje mari si de cunoscutul critic de vin Robert Parker , vinul Blanc Seleccio fiind apreciat pentru aromele minerale imbinate cu pepene galben, para, condimente si pentru profunzime si postgust prelung (88 Puncte), Terroja pentru “nasul” excellent, complexitate si profunzime recomandandu-l pentru pastrare 2-3 ani (90 Puncte), Cava ROSAT pentru superba culoare de somon si aromele florale si de merisor, iar Sabate i Coca Reserva Familiar fiind cadidata celei mai bune cava degustate, pentru perlajul fin, aromele fine de minerale, paine prajita echilibrate de prospetimea aromelor merelor si perelor si postgust persistent. Vinexpert ca partener al vinurilor bune se implica activ in promovarea produselor de calitate de pe piata romaneasca.