Castiga un vin Ancestral cu prietenii de pe Facebook

In perioada 17 – 30 martie, Vinul.Ro organizeaza un nou concurs, ce ofera ca premiu o sticla devin din gama Ancestral – Crama Basilescu.Persoanele care doresc sa participe la concurs trebuie sa posteaze pe pagina noastra de facebook o fotografie cu locul in care si-ar dori sa savureze un pahar cu vin, fotografiile fiind inscrise in concurs dupa ce se va da tag vinul.ro . Castigatoare vor fi primele 3 poze cu cele mai multe “like-uri”, dar si cel interesant mesaj atașat fotografiei.

Publicitate
Oprisor

Crama Basilescu are in Dealu Mare plantatii de Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir si Sauvignon Blanc, iar la Pietroasele cultiva Busuioaca de Bohotin, Tamaioasa Romaneasca,Feteasca Alba si Riesling Italian. Calitatea deosebita a vinurilor este data atat de conditiile favorabile culturii vitei de vie in
regiunile in care societatea detine plantatii, cat si de supravegherea atenta a cantitatii obtinute. In fiecare an, vita de vie este normata corespunzator, obtinandu-se struguri de cea mai buna calitate.

4 thoughts on “Castiga un vin Ancestral cu prietenii de pe Facebook

  1. cel mai mult imi place vinul rosu,il ador pentru ca pot sa il beau si cu persoana iubita si cu amantul si cu prietenii..

  2. Pentru ca a venit primavara, mi-ar placea sa savurez un vin bun, semi-dulce, la un picnic, alaturi de prieteni, de familie etc. Bineinteles si la un gratar cu niste cotlete de porc si pulpe de pui.

Comments are closed.