Castiga zilnic o sticla de vin!

www.Evinoteca.ro si Vinexpert organizeaza, pe toata durata lunii martie, un concurs cu premii pentru utilizatorii site-ului www.Vinul.Ro.

Publicitate
Ravago

evinoteca_martisor

Concursul are ca premiu zilnic, pe toata durata lunii martie, o sticla de vin, care trebuie ridicata personal de la Galeria Vinexpert.
Castigatorul concursului se va trage la sorti dintre cei care au raspuns corect la intrebarea:

Publicitate
Oprisor

“Cate vinuri din Romania ale companiei Carl Reh Winery se gasesc pe site-ul www.evinoteca.ro?”
Participantii sunt rugati sa raspunda la intrebare printr-un mail la adresa concurs@vinul.ro pana la ora 23.59 a fiecarei zile in curs.
Atentie! Concursul se adreseaza DOAR persoanelor in varsta de peste 18 ani.

woman_wine

CONCURSUL S-A INCHEIAT.

RASPUNSUL CORECT ERA: 25 DE VINURI

VA MULTUMIM PENTRU PARTICIPARE!

Castigatorii concursului:
Data Nume si prenume Oras
1 martie Serban Roxana –
2 martie Pavelescu Norica Maria Bucuresti
3 martie Marius Valentin Săceanu Giurgiu
4 martie Gina Alina Săceanu Giurgiu
5 martie Petruţa Tudora Bucuresti
6 martie Georgescu Liviu Mihai Bucuresti
7 martie Ana-Maria Gaciu Bucuresti
8 martie Andreea-Petronela Tanasa Dorohoi
9 martie Tudoroiu Stefan Bucuresti
10 martie Mina Mădălina Bucuresti
11 martie Marcel Simota Piatra Neamt
12 martie Cătălin Rădulescu Bucuresti
13 martie Călugăru Aurelia Craiova
14 martie Alina Rusu Timisoara
15 martie Giurgiu Domnica Hunedoara
16 martie Catană Oana Bucuresti
17 martie Cristian Ilucas Dorohoi
18 martie Marian Mateiaş Brasov
19 martie Dumitru Stancu Bucuresti
20 martie Alina Georgescu –
21 martie Anatole Vlase Bucuresti
22 martie Cracana Lucian Iasi
23 martie Manolescu Razvan –
24 martie Dina Elisabeta Constanta
25 martie Mihaela Belu Constanta
26 martie Stan Madalina Ploiesti
27 martie Florin Ciobotaru Bucuresti
28 martie Alina Ene Bucuresti
29 martie Ion Dracea Bucuresti
30 martie Ana-Maria Radoi Bucuresti
31 martie Mateias Dorina Brasov

Regulamentul concursului

Organizatorul acestui concurs este SC VINEXPERT SRL, Bd. Octavian Goga, nr. 23, Bl. M106, Sc. 2, Ap. 35, sector 3, Bucuresti, Reg. Com: J40/4444/1999, CUI: 11763890 RO, Cod IBAN: RO10PIRB4202700756001000, Banca: PIRAEUS BANK – Ag. Unirii,

E-mail: office@vinexpert.info

La acest concurs pot participa cetateni romani sau straini cu resedinta legala in Romania, in varsta de peste 18 ani, si care sunt de acord cu prezentul Regulament de desfasurare.

Prin prezentul Concurs Organizatorul va acorda, prin tragere la sorti efectuata de un reprezentant al sau, un numar total de 31 premii, pe intreaga durata de desfasurare a Concursului (1-31 martie 2007). Vor participa la tragerea la sorti doar mesajele cu raspuns corect trimise de catre participanti LA ADRESA DE E-MAIL concurs@vinul.ro.

Fiecare castigator va fi anuntat, zilnic, prin publicarea numelui si prenumelui, urmand ca acestia sa contacteze apoi Organizatorul prezentului concurs, la datele de contact de mai sus, intr-un termen de 72 de ore de la publicare.

Organizatorul nu isi asuma niciun fel de responsabilitate de a depune diligente pentru contactarea castigatorilor, aceasta fiind exclusiv obligatia participantilor declarati castigatori, si numai in termenul limita stabilit mai sus. Ne-contactarea Organizatorului de catre un participant declarat castigator in termenul-limita precizat mai sus atrage dupa sine anularea premiului, fara vreo alta obligatie, de orice fel, din partea Organizatorului.

Premiul, constand intr-o sticla de vin, va fi acordat zilnic de catre VINEXPERT fiecarui participant declarat castigator in respectiva zi.

Perioadele in care se acorda premiile vor fi stabilite de catre Organizator. In masura in care castigatorul unui premiu nu poate / nu doreste sa beneficieze de serviciile oferite ca premiu in perioada pusa la dispozitie, Organizatorul este eliberat de orice obligatie in acest sens.

Organizatorul se obliga sa acorde aceste premii, si nu contravaloarea lor in bani sau altfel de produse si servicii.

Raspunzand la intrebarea concursului printr-un mail la adresa dedicata acestuia, participantii se declara de acord cu prezentul Regulament si accepta sa primeasca, la adresa de e-mail furnizata, comunicari din partea acestui site sau a Organizatorului prezentului concurs.

Adresa de e-mail nu va fi furnizata unor terte persoane, organisme sau institutii, fara acordul prealabil al detinatorului.

Din punct de vedere al Organizatorului prezentului concurs, detinatorul adresei de e-mail furnizate la inscriere este persoana care detine parola si poate face dovada ca dispune de datele necesare pentru utilizarea contului de e-mail declarat la inscrierea in concurs.

Organizatorul nu este responsabil in niciun fel fata de mai mult de 1 (un utilizator) pentru acelasi cont de e-mail si nu se obliga sa furnizeze premiile descrise mai sus decat pentru primul utilizator care contacteaza Organizatorul, indiferent de cate persoane ar putea cunoaste detaliile de utilizare ale contului de e-mail declarat la inscrierea in concurs.

Organizatorul prezentului Concurs isi rezerva dreptul de a opri desfasurarea acestuia si acordarea premiilor oricand pe parcursul perioadei de desfasurare, fara vreo notificare prealabila si fara a putea fi tras in vreun fel la raspundere pentru acest lucru.

Data: 1 Martie 2007