Castigatori cu Cramele Recas, pe Facebook

Prima parte a concursul initiat de catre Cramele Recas pe Facebook s-a incheiat. Participantii la concurs au trebuit sa posteze pe wall-ul Cramele Recas o fotografie cu raspunsul la intrebarea ‘’Tu cu ce personaj a bea un pahar de vin?’’ si sa-si motiveze alegerea.

Publicitate
Ravago

Cramele Recas au acordat trei premii consistente in vin pentru pozele care au reusit sa adune cele mai multe like-uri. Astfel, Maria Nemtaru a ocupat locul 1 si a castigat 2 baxuri de vin Cocosul, dupa ce ne-a marturisit ca ar savura un pahar de vin cu sportivul Lucian Bute si a adunat 217 like-uri. Locul 2 a fost castigat de Mihai Lambrino cu 180 like-uri pentru personajul Claus Josef Riedel si a castigat 1 bax din acelasi vin Cocosul. (Claus Riedel este primul reprezentant al familiei Riedel care a inceput sa modeleze paharele in functie de caracteristicile vinurilor.) Al treilea premiu i-a fost acordat lui Viorel Flocea pentru poza cu Ion Tiriac, care a adunat 121 like-uri. Ocupantul locului trei a castigat 3 sticle de vin.

La sfarsitul lunii, va fi acordat si cel de-al patrulea premiu, pentru cel mai creativ raspuns la intrebarea concursului.

Publicitate
IPPU

Reprezentantii Cramelor Recas vor organiza in curand un nou concurs, cu alte premii la fel de atractive.

3 thoughts on “Castigatori cu Cramele Recas, pe Facebook

  1. Deci chiar nu stiam de Claus Riedel !! Foarte tare lambrino , buna alegere !! Eu lui i-as fi dat locul 1 !

  2. @ionut …locurile 1,2,3 au fost stabilite in functie de likeurile primite! Adevarat insa ca e buna alegerea ! 🙂

Comments are closed.