Castigatorii celui mai recent concurs Vinul.ro pe Facebook

Au fost desemnati castigatorii concursului organizat de Vinul.Ro si sponsorizat de Crama Basilescu, care a avut ca premii sticle de vin din gama Ancestral.

Publicitate
IPPU

Concursul s-a desfasurat in perioada 17-30 martie pe platforma de socializare Facebook si a strans un total de 1746 like-uri.

Participantii au trebuit sa posteze pe Faceboook o poza cu locul unde si-ar dori sa savureze un pahar cu vin. Cele mai votate fotografii apartin lui Samson Daniel cu 297 de like-uri, urmat de Stoica Gabriel cu 241 like-uri si Uglea Mihaela cu 205 like-uri.

Publicitate
Velvet

Din cele 36 de fotografii am premiat si cel mai interesant mesaj atasat fotografiei, castigatoarea fiind Ionela Samoila care ne-a aratat cat de importanti sunt prietenii pentru ea. (Locatia conteaza mai putin atata timp cat ai prietenii langa tine! 🙂)

Crama Basilescu detine in Dealu Mare plantatii de Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir si Sauvignon Blanc, iar la Pietroasele cultiva Busuioaca de Bohotin, Tamaioasa Romaneasca,Feteasca Alba si Riesling Italian. Calitatea deosebita a vinurilor este data atat de conditiile favorabile culturii vitei de vie in regiunile in care societatea detine plantatii, cat si de supravegherea atenta a cantitatii obtinute. In fiecare an, vita de vie este normata corespunzator, obtinandu-se struguri de cea mai buna calitate.