Câştigătorii concursului “Freixenet Magic Moments”

Au fost desemnaţi câştigătorii concursului “Freixenet Magic Moments”, sponsorizat de Heinrieg Distribution care a oferit trei pachete cadou formate dintro sticlă de vin spumant Freixenet Carta Nevada, alături de două pahare de şampanie şi o lumânare. Concursul s-a desfăşurat în perioada 1-8 martie pe platforma Facebook şi a strâns un total de 3109 like-uri.

Publicitate
Excursii

“Momentele magice” câştigătoare aparţin Tatianei Ghinda, cu 760 voturi, Danielei Matei, cu 712 voturi şi Corinei Samson, cu 658 voturi. Pe lângă cele 21 de fotografii am primit şi câteva mesaje deosebite. Astfel am oferit un premiu pentru creativitate participantei Jana Mirea, pentru poză, dar mai ales pentru mesajul ei (“soţul meu, într-un moment unic în viaţa lui – s-a însurat”)

Freixenet este brandul de cava numărul 1 în lume şi este produs în una din cele mai vechi pivniţe din inima Cataluniei, Spania. Obţinut prin metoda tradiţională la sticlă şi măturat timp de 15 luni, Freixenet provine din cupaje de vinuri atent selecţionate, care conferă o prospeţime şi arome unice.

Publicitate
IPPU

Vinurile Freixenet sunt aduse în România de importatorul unic Heinrig Distribution.

One thought on “Câştigătorii concursului “Freixenet Magic Moments”

  1. Prieteni cum pot sa intru si eu in posesia unui numar de contact de la Freixenet ,sau na rog de la Importator.

Comments are closed.