Castigatorii concursului “Unicum alimenteaza distractia”

S-a incheiat concursul organizat de Unicum pe portalul Vinul.Ro, in perioada 1-15 septembrie. Castigatorul premiului I, Gabriel Brindusa, a reusit sa stranga un număr de 200 de voturi, primind astfel o seara de distractie cu 3 sticle de Unicum (1L) in pub –ul Robin Hood (Strada Gabroveni, nr.19 – Centrul Vechi, Bucuresti), pentru el si prietenii lui. Pe locul II s-a clasat concurenta Halas Claudia cu 190 de voturi, care se va bucura alaturi de prieteni de cele 2 sticle de Unicum (1L) si de un set de pahare Unicum, iar locul III a fost ocupat de concurentul Tudorache Viorel cu 169 de voturi (o sticla de Unicum (1L) si un set de pahare Unicum).

Publicitate
Vinarte

Participantii au trebuit sa posteze pe https://www.vinul.ro/unicum/ o fotografie cu un obiectiv turistic din Ungaria – pe care l-au vizitat sau si-ar dori sa-l viziteze – si sa isi roage prietenii sa le voteze.

Zwack Unicum este un biter traditional unguresc pe baza de plante, ce se serveste ca un aperitiv sau digestiv. Cu o poveste fascinanta de secole, Unicum este un digestiv ce ofera tot confortul dupa o masa copioasa. Desi reteta Unicum este tinuta secreta, se stie ca aceasta bautura este facuta dintr-un amestec de peste 40 de plante medicinale si condimente atent selectionate. Bautura Unicum este distribuita in Romania de Heinrig Distribution SRL.

Publicitate