Castigatorii concursului “Vinul.Ro te trimite la munte!”

Ioana Popescu – castigatoarea concursului “Vinul.Ro te trimite la munte”, defasurat pe contul de Facebook al revistei noastre – a avut ocazia sa petreaca un weekend la pensiunea Casa Cristina din Campulung Muscel. Castigatoarea, alaturi de trei prieteni alesi de ea, s-au bucurat de experienta completa a ospitalitatii locului – mese imbelsugate preparate cu mestesug de gazde si degustari cu vinuri de la Crama Oprisor: Sauvignon blanc Caloian si Merlot La Cetate Miracol.

Publicitate
Oprisor

Dincolo de descoperirile gustative, oaspetii au fost incantati de prezentarile facute atractiilor turistice ale zonei de catre primitoarea gazda de la pensiune, Bogdan Gilculescu: la 15 minute de mers cu masina se poate vizita Schitul Cetatuia Negru Voda, o veche manastire construita in varful unei creste stancoase de 880 de metri, despre care localnicii spun ca a fost loc de refugiu pentru legendarul domn al Tarii Romanesti, Negru Voda.

La finalul sejurului, castigatorii au plecat cu sticle Chardonnay si Pinot Noir La Cetate oferite de Crama Oprisor.

Publicitate
Velvet

Cateva cuvinte despre partenerii Vinul.Ro in organizarea acestui concurs:

Pensiunea – restaurant Casa Cristina (****) din Campulung Muscel (str. Alexandru cel Bun nr. 13) este amplasata la aproximativ 3 km de centrul istoric al orasului, inconjurata de armonia gradinilor de vara construite in stilul arhitectural specific hanurilor romanesti de odinioara. Pensiunea – restaurant Casa Cristina**** este totodata, Domicilium al Ordo Equestri Vini Europae si sediu al Scaunului Cavaleresc al acestui Ordin.

Crama Oprisor este o investitie a grupului german Reh Kendermann in zona Plaiurile Drancei, din Mehedinti. Cele 250 de hectare cu vii replantate cu rigoare teutona dau nastere unor vinuri medaliate la cele mai importante concursuri internationale de profil. Crama Oprisor este, totodata, si promotorul conceptului de „Oltenia Profunda”, care isi propune sa promoveze spiritul si gustul acestei frumoase regiuni istorice.

Partenerul media al concursului, „Decat o revista”, este un trimestrial independent care reflecta si explica, in cuvinte si imagini, povestile, ideile si obsesiile Romaniei de astazi. Pe piata media romaneasca, DoR este principalul promotor al jurnalismului narativ si al eseurilor personale.